Mărturii

Calea dvs. pentru o stare de bine personalizată începe aici.


Zinzino Balance Test este un test de sânge uscat pentru colectare de probe la domiciliu, care durează mai puțin de un minut pentru a fi realizat, iar dvs. puteți obține rezultatele dvs. prin internet, în mod anonim, după ce testul este analizat de Vitas, un laborator de vârf la nivel mondial în testul picăturii de sânge uscat (DBS).

Din test, dvs. veți afla despre:

  • Raportul dvs. Omega-6 : Omega-3
  • Nivelul dvs. de Omega-3
  • Profilul dvs. de protecție împotriva acizilor grași
  • Indicele dvs. de Fluiditate a Membranei Celulare
  • Indicele dvs. Alimentar al Creierului și mai multe
Testați-vă

Am constatat că doar 5% din populație are niveluri satisfăcătoare la testul lor inițial. După urmarea planului nostru de sănătate personalizat cu BalanceOil timp de peste 4 luni, mai mult de 95% au niveluri excelente la testul lor.

Citiți mai mult BalanceOil este amestecul Zinzino unic, brevetat şi sinergetic, de ulei de peşte fundamental de înaltă calitate, bogat în acizii graşi Omega-3, EPA şi DHA, şi ulei extravirgin de măsline special selectat cu un conţinut ridicat de polifenoli. Aceasta este super-formula supremă de uleiuri fundamentale!

BalanceOil asigură nivelurile necesare de Omega-3 pentru a obține o stare de bine optimă. În plus, conține toți polifenolii importanți și vitamina D3, care joacă roluri multiple în corpul dvs., ajutând la menținerea sănătății oaselor dvs., a sistemului imunitar și a sistemului nervos. Nu numai că rezultatele testului vor fi îmbunătățite cu BalanceOil, însă EPA și DHA vor susține funcția optimă a creierului, funcția normală a inimii, iar D3 va întări sistemul imunitar. Aceasta este super-formula supremă de uleiuri fundamentale!

Citiți mai Puțin

Aceasta este super-formula supremă de uleiuri fundamentale!

BalanceOil asigură nivelurile necesare de Omega-3 pentru a obține o stare de bine optimă. În plus, conține toți polifenolii importanți și vitamina D3, care joacă roluri multiple în corpul dvs., ajuntând la menținerea sănătății oaselor dvs., sistemului imunitar și sistemului nervos.

Aceasta este super-formula supremă de uleiuri fundamentale!