Kundeerfaringer

Din vei til personlig velvære starter her


Zinzino BalanceTest er en enkel selvtest for analyse av fettsyrer i blodet. Alt du trenger er en liten dråpe blod fra fingeren på et filtrerpapir, og det tar mindre enn et minutt å fullføre testen. Testen analyseres av det verdensledende laboratoriet Vitas, og du vil få tilgang til dine resultater anonymt online.

Testen vil lære deg om:

  • Din Omega-6:3-balanse
  • Ditt Omega-3-nivå
  • Din fettsyreprofilverdi (din beskyttelse)
  • Bevegelighet i cellemembran
  • Mental styrke
TEST DEG IDAG

Våre tester viser at kun 5 prosent av befolkningen har tilfredsstillende balanse mellom Omega-6 og Omega-3. Etter bruk av BalanceOil i 120 dager, oppnår over 95% balanse mellom disse fettsyrene.

Les mer BalanceOil er Zinzinos egne, unike og synergistiske blanding av høykvalitets fiskeolje, rik på omega-3-fettsyrene EPA og DHA, med en spesielt utvalgt extra virgin olivenolje med et høyt innhold av polyfenoler.

BalanceOil sørger for de nødvendige nivåene av Omega-3, for å oppnå optimal velvære. I tillegg har den alle de viktige polyfenolene og Vitamin D3, som har flere viktige oppgaver i kroppen. De bidrar til å opprettholde benhelsen, og støtte immunsystemet og nervesystemet. Det er ikke bare testresultatet som vil forbedres med BalanceOil, EPA og DHA vil støtte en optimal hjernefunksjon, og D3 vil styrke immunforsvaret. Dette er den ultimate skuddsikre beskyttelsen for helsen din.

les mindre

START GJENOPPBYGGING AV KROPPEN DIN I DAG

Stopp nedbrytingen og beskytt cellene fra oksidering. Dette er vår Bestselger BalanceOil Kit, som også er tilgjengelig i andre smaker.

Få unik innsikt i kroppens Omega 6:3-balanse, og se individuelle “Før- og etter-”resultater fra BalanceTest, deretter bruker du Zinzino BalanceOil, en premium blanding som inneholder naturlig fiskeolje, høyt innhold av Omega 3 (EPA + DHA), olivenpolyfenoler og vitamin D3 for å beskytte cellene mot rustting (oksidering), og justere kroppens Omega 6:3-balanse. Støtter normale hjernefunksjoner, hjertefunksjoner og immunsystem.