Suositukset

Polkusi kohti henkilökohtaista hyvinvointia alkaa tästä


Zinzino BalanceTest on itse otettava kuivaveritesti ja sen tekeminen kestää alle minuutin. Löydät anonyymit testitulokset verkosta heti, kun Vitas, maailman johtava kuivaverinäytelaboratorio, on analysoinut testin.

Testistä saat selville:

  • Omega-6 ja omega-3 -tasapainosi
  • Omega-3 -taso
  • Suojauksesi (rasvahappoprofiiliarvo)
  • Solukalvojen juoksevuusindeksisi
  • Omega Brain Food -indeksisi
Tee testi

Olemme saaneet selville, että vain viidellä prosentilla väestöstä on riittävät arvot ensimmäisessä testissään. Seurattuaan räätälöityä terveyssuunnitelmaa BalanceOilin kera yli neljä kuukautta, yli 95 prosentilla on loistavat arvot testissään.

Lue lisää Zinzinon ainutlaatuinen ja omaperäinen synerginen yhdistelmä korkealaatuista kalaöljyä sisältää myös runsaasti omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA) sekä huolellisesti valikoitua ja erittäin polyfenolipitoista Extra Virgin -oliiviöljyä. Se on välttämättömien omegojen ylivoimainen superyhdistelmä.

BalanceOil-öljystä saat välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat sinua voimaan hyvin. Saat siitä myös kaikki tarvitsemasi polyfenolit ja D3-vitamiinia, jolla on kehossasi useita tehtäviä, muun muassa luuston, immuunijärjestelmän ja hermoston toiminnan ylläpito. Eikä ainoastaan testitulokset parane BalanceOililla, vaan lisäksi EPA ja DHA tukevat aivojen optimaalista toimintaa sekä ylläpitävät sydämen normaalia toimintaa ja D3-vitamiini tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa. Tämä on täydellinen suoja terveydellesi.

Näytä vähemmän

ALOITA KEHOSI UUDISTAMINEN TÄNÄÄN

Estä solujasi hajoamasta, ja suojaa niitä hapettumiselta. Tämä on bestseller-tuotteemme BalanceOil Kit, se on saatavana myös muina makuina.

Saat selville kehosi omega 6:3 -tasapainon sekä näet yksilölliset ennen ja jälkeen -BalanceTest-tulokset. Ota testin tekemisen jälkeen käyttöön Zinzino BalanceOil. Tämä laadukas seos sisältää luonnollista villikalaöljyä, runsaasti omega 3 -rasvahappoja (EPA ja DHA), oliiviperäisiä polyfenoleita ja D3-vitamiinia. Ne suojaavat soluja ruostumista muistuttavalta oksidoitumiselta ja säätävät kehosi omega 6:3 -tasapainoa tukien aivojen, sydämen ja immuunipuolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.