Anbefalinger

Din Vej Til Personlig wellness starter her


Zinzino BalanceTest er en tør blodplet-prøve, som foretages på under et minut i eget hjem. Du kan få tilgang til dine resultater online og anonymt, efter prøven er analyseret på Vitas, et verdensledende DBS laboratorie.

Testen giver dig svar på:

  • Din Omega 6 til Omega 3 balance
  • Din Omega 3 index score
  • Din fedtsyre-beskyttelsesprofil
  • Dit cellemembran elasticitets-index
  • Dit Omega Brain Food index
Bliv testet

Vi har opdaget, at kun 5 % af befolkningen har et tilstrækkeligt niveau i deres første test. Efter at have fulgt en personlig sundhedsplan med BalanceOil over 4 måneder, opnår 95 % et fremragende niveauer i deres test.

Læs mere BalanceOil er Zinzinos unikke, innovative og synergiske blanding af essentiel højkvalitets fiskeolie, rig på omega-3 fedtsyrer, EPA og DHA, samt specielt udvalgt ekstra jomfruolivenolie med et højt indhold af polyfenoler. Dette er den ultimative super-formel for essentielle olier!

BalanceOil giver dig det nødvendige tilskud af omega-3 for at opnå optimalt velvære. Derudover indeholder den vigtige polyfenoler og vitamin D3, som spiller en stor rolle i din krop, når det handler om at vedligeholde dine knogler, samt dit immun- og nervesystem. Udover at dit testresultat forbedres med BalanceOil, støtter EPA og DHA optimal hjerne- og hjertefunktion og D3 vedligeholder immunsystemet. Dette er den ultimative skudsikre beskyttelse for dit helbred.

Læs mindre

START MED AT GENOPBYGGE DIN KROP I DAG

Stop nedbrydningen og beskyt dine celler mod oxidering. Dette vores Bestseller BalanceOil Kit, som også er tilgængelig i andre varianter.

Få en unik indsigt i din krops Omega 6:3 balance og se de individualiserede "Før og Efter" BalanceTest-resultater, brug Zinzino BalanceOil, en førsteklasses blanding med naturlig fiskeolie, højt indhold af Omega 3 (EPA + DHA), oliven polyfenoler og vitamin D3, som beskytter celler mod rustning (oxidation) og justerer din krops Omega 6:3 balance, der understøtter normal hjernefunktion, hjertefunktion og immunsystem.