SUCCES VERHALEN

Het pad naar je persoonlijke welzijn start hier


De Zinzino BalanceTest is een simpele thuistest door middel van een vingerprik en kost je nog geen minuut van je tijd. Vitas, een vooraanstaand DBS laboratorium, analyseert je bloed, waarna je thuis anoniem de resultaten kunt bekijken.

De test geeft je inzicht in:

  • De omega 6:3 balans in je bloed
  • Je omega-3 index score
  • Je vetzuurprofiel
  • Je celmembraan vloeibaarheidsindex
  • Je omega hersenvoedsel index
Doe een test

Uit onze tests blijkt dat maar 5% van de mensen al bij de eerste test gezond scoort. Nadat men ons persoonlijke gezondheidsplan aanhoudt en de BalanceOil vier maanden gebruikt, heeft 95% van de mensen echt fantastisch mooie uitslagen bij hun tweede test.

LEES MEER Zinzino BalanceOil is een uniek en gepatenteerd synergetisch mix van hoogwaardige visolie, rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA, met speciaal geselecteerde extra vierge olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen. Het is de ultieme formule van essentiële oliën.

BalanceOil voorziet je van de vereiste hoeveelheid omega-3 voor een optimale gezondheid. Bovendien bevat het essentiële polyphenolen en vitamine D die verschillende belangrijke functies hebben in je lichaam. Zo helpt het je botten, immuunsysteem en je zenuwstelsel gezond te houden. BalanceOil zorgt niet alleen voor betere testresultaten, de EPA en DHA die erin zitten, zorgen tevens voor optimale hersenfuncties en normaal gezond functioneren van het hart en de D3 stimuleert je immuunsysteem. Dit is de ultieme bescherming van je gezondheid.

Lees minder

RECUPEREER JE LICHAAM VANAF VANDAAG

Stop het verval en bescherm je cellen tegen oxidatie. Dit is onze bestseller BalanceOil Kit, beschikbaar in verschillende smaken.

Krijg een uniek inzicht in de Omega 6:3 balans van je lichaam en bekijk gepersonaliseerde “Voor" en "Na” BalanceTest resultaten. Gebruik vervolgens Zinzino BalanceOil, een hoogwaardige mix van natuurlijke visolie met veel Omega 3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3 ter bescherming tegen oxidatie van cellen en past de Omega 6:3 balans van je lichaam aan, wat de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteunt.