DACĂ A FI PROPRIUL DVS. ŞEF SUNĂ BINE PENTRU DVS., ATUNCI SUNTEŢI ÎN LOCUL POTRIVIT

  • Lucrați după programul dvs. personal
  • Distribuiți produse care transformă viața
  • Creaţi o diversitate de venituri
Câștigați un minimum de 20.000 Euro pentru primii 100 de consumatori abonați*
* Această afirmație de câștiguri se bazează pe recrutarea și păstrarea a 100 de consumatori Premier care achiziționează o medie de 30 Euro pe lună pentru o perioadă de 25 de luni. Venitul provine din Bonus de Consumator 1.275 Euro, Bonus Top-Team 7.500 Euro, Bonus Unic 10.000 Euro și Bonus de echipă 2.000 Euro pentru un total net de 20.775 Euro.

MĂRTURII

PRODUSELE NOASTRE SUNT FOARTE IMPORTANTE ŞI ACEST LUCRU ESTE CHIAR MAI IMPORTANT

Ne-am angajat să generăm un impact pozitiv asupra vieții tuturor copiilor din întreaga lume.

Misiunea Fundației Zinzino este de a asigura sprijin pentru programe care ajută fete și băieți să scape de sărăcie prin educație. De-a lungul anilor, Zinzino a susținut o școală în Karwi, India. Unul dintre elevii care fac parte din acest program este Chotu Kumar, de 13 ani. În fiecare primăvară elevii sunt înscriși la Școala Ebenezer, datorită proiectului de caritate inițiat de Glocal Aid și Fundația Zinzino.

PRODUSE CARE CREEAZÃ O DIFERENŢÃ MÃSURABILÃ ÎN VIAŢA CONSUMATORILOR

Dacă ar exista un test care să vă arate dacă dieta dvs. a fost protejată de factorii de risc potențiali, l-ați face? Cel mai probabil ați spune da, la fel ca 400.000 de oameni care au fost deja testați. De aceea, parteneriatul cu Zinzino este o mare oportunitate de a face bani și de a ajuta oamenii să-și protejeze sănătatea în același timp.

AFACERE CU TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Zinzino hub
Prin această platformă veți avea o cale precisă pentru creșterea afacerii dvs. Tot conținutul de care aveți nevoie pentru a Distribui, a Prezenta, a Înscrie, a Promova și a Duplica echipele dvs. cu sistemul S.P.E.E.D este în ZINZINO HUB
ZINZINO GOCORE APP
GOCORE este programul nostru de dezvoltare personală și profesională disponibil pentru Parteneri Independenți Zinzino. Vorbitori de clasă mondială, precum și lideri de top Zinzino împărtășesc cunoștințe despre cum să creșteți dvs. și afacerea dvs.

O COMPANIE CU CARE DVS. PUTEȚI
FI / MÂNDRU SĂ LUCRAȚI

  • Companie listată la Nasdaq OMX First North
  • Membră în Asociația de Vânzări Directe
  • Creştere de vânzări de două cifre
  • Fundament financiar puternic
  • Extindere în toată lumea