„Vezetőket és úttörőket keresünk, olyanokat, akik megváltoztatják a világot.”

Ørjan Sæle, a Zinzino alapítója

Alakítsuk együtt a táplálkozás jövőjét!

Próbálja ki! Mutassa meg másoknak is! Csatlakozzon közösségünkhöz!

3 egyszerű lépés és lendületbe jön

1 - Csatlakozás

Váljon közösségünk részévé ingyen, vagy válassza Ultimate Partner Kit csomagunkat, amivel megszerezheti a jogosultságot a teljes hűség-visszatérítésre..

2 - Építkezés

Vásárlói számának növelésével párhuzamosan kapjon közvetlen értékesítési jutalékot és ingyenes termékeket!


3 - Növekedés

Kezdje létrehozni a saját csapatát, így is növelve annak az esélyét, hogy magasabb jutalékokat kapjon!

Miért a Zinzino? Hallgassa meg Partnereinket a világ minden tájáról!

– Thim és Kerstin Öhman (mindkettő Ambassador)

„Imádjuk azt a gondolatot, hogy nem csak magunknak építjük ezt az üzletet. A Zinzino segítségével egy olyan mozgalmat építünk, ahol esélyt adunk az embereknek egy jobb életre, és ahol az egyik sikertörténet jön a másik után.”

Vibecke Steinsvik Parr (Ambassador)

„Igazán az olyan vezetőkben hiszek, akiknek van jövőképük. Szeretek inspiráló emberek között lenni, akiknek ugyanaz az álmuk, mint nekem – hogy a megelőzéssel őrizzük meg az egészségünket.”

Csatlakozzon közösségünkhöz!

20 ezernél is több barátod várja, hogy megtaláld

Dolgozzon annyit, amennyit akar!

...vagy bárhonnan, ahonnan csak szeretné.

Fedezze fel a Partnerek digitális eszköztárát!

The Zinzino Hub

Tartsa kézben a dolgokat! Dolgozzon proaktívan az új érdeklődőkkel! Kapcsolatkezelő rendszerünk segítségével teljesen áttekinthető lesz az üzlete növekedése.

A Zinzino Mobile App

Alapvető eszköz a kapcsolatteremtéshez a csapattagokkal, a leendő és meglévő Vásárlókkal, illetve a jövőbeli Partnerekkel. Ideális, ha úton van, és a telefonjáról kell dolgoznia.

A Zinzino GoCore App

Fedezzen fel minden hónapban új, tanulságos tartalmakat, amelyek között motivációs videók és inspiráló előadások is találhatók. Belső oktatási platformunkat úgy alakítottuk ki, hogy ösztönözze az általános személyiségfejlődést, illetve jobbá tegye a vezetői készségeit. Így Ön a hálózati marketing szakértőjévé válhat.

Segítsen abban, hogy az egészséggel kapcsolatban mindenki a megelőzésről beszéljen!

A személyre szabott táplálkozás úttörői vagyunk egy olyan iparágban, amely a vásárlás jövőbeli trendjének vezetője. Hiszünk a fenntartható vállalkozások felépítésében, ahol a siker tartós. Meggyőződésünk, hogy helyesen cselekszünk egy jó ügyet szolgálva.

Az extra erőbedobás nálunk mindig kifizetődik

Hiszünk a valódi ösztönzésben, amelynek révén elismerjük és megjutalmazzuk a kemény munkát, a kitartást és a szenvedélyt. Ez magába foglalja az elért szintek azonnali elismerését, az eredmények megünneplését a rendezvényeinken, illetve az autó bónuszokat és az utazásokat a világ különböző tájaira. Évente háromszor lehetőséget kínálunk arra, hogy részt vegyen exkluzív jutalomutazásainkon, ahol minden költséget mi fizetünk. Luxuskörülmények között olyan egzotikus úti célokat látogatunk meg, amelyek kifejezetten nekünk lettek kiszemelve.

Az üzlet és a szórakozás így keveredik

El vagyunk kötelezve életcéljaink elérése és álmaink megvalósítása mellett. Megünnepeljük a sikereket és tanulunk a hibáinkból. Együtt fejlődünk, inspiráljuk és kihívások elé állítjuk egymást. Egy csapatban játszunk. De miért is? Mert az élet így sokkal élvezetesebb.

További kérdései vannak?

Segítünk, hogy a tevékenységét szinte azonnal elkezdhesse. Váljon közösségünk részévé ingyen, vagy válassza Ultimate Partner Kit csomagunkat, amivel megszerezheti a jogosultságot a teljes hűség-visszatérítésre. Építsen üzletet, és a Vásárlói köre bővítésével párhuzamosan kapjon közvetlen értékesítési jutalékot és ingyenes termékeket! Fejlessze fel az üzletét, miközben létrehozza a saját csapatát, így is növelve annak az esélyét, hogy magasabb jutalékokat kapjon!

Ultimate Partner Kit

Már a legelső rendelésétől járnak kedvezmények; közvetlen értékesítési jutalékot kaphat; lehet rendszeres jövedelme; továbbá élvezheti az ingyenes termékeket a jutalmazási programunk keretében. Ez egy gyorsítósáv a különféle jutalmak, autóbónuszok és exkluzív ösztönző utazások megszerzéséhez is. Azonnal elismerjük az elért szintjeit, továbbá lehetősége nyílik arra is, hogy velünk együtt ünnepelje az elért eredményeit a rendezvényeinken. Évente háromszor lehetőséget kínálunk arra, hogy részt vegyen exkluzív jutalomutazásainkon, ahol minden költséget mi fizetünk. Luxuskörülmények között olyan egzotikus úti célokat látogatunk meg, amelyek kifejezetten nekünk lettek kiszemelve.

Minden nagykorú személyt szívesen látunk, hogy ingyenesen regisztráljon Független Partnerként. A Zinzino Független Partnerek különböző foglalkozású és életkorú emberek, akik csatlakoztak hozzánk. Maguk döntik el, mikor dolgoznak, illetve mennyi időt hajlandók az üzletükbe befektetni. A Zinzino biztosítja az eszközöket és az infrastruktúrát, aminek révén sikert lehet elérni, ha követjük a szisztémát. Bár ez nem előfeltétel, Ön kedvezményesen megvásárolhat egy partneri termékcsomagot, amelyben termékek és alapszintű képzési anyagok vannak.

Igen. Felejtse el az ijesztően magas indulási költségeket, a bajlódást a logisztikával, a megfelelő emberek megtalálásához szükséges eszközök, illetve a promóciós anyagok vagy digitális erőforrások utáni kutatást, ami általában a kezdéshez kell. Mi minderről gondoskodunk. Ingyenesen a közösségünk részévé válhat, vagy választhatja Ultimate Partner Kit csomagunkat, amivel megszerezheti a jogosultságot a teljes hűség-visszatérítésre.

Ahhoz, hogy valaki aktív Partnernek minősüljön egy adott hónapban, négy (4) személyes Vásárlói pontra van szükség. A másik követelmény az, hogy havi 20 Creditre van szükség a személyes Vásárlói által, illetve a saját maga által leadott rendelésekből.

Szeretné, ha ez lehetséges lenne? Ez tényleg egy olyan karrier, ahol minden Önön múlik. Az egész hihetetlenül rugalmas. Ön határozza meg, mikor akar dolgozni, és hogy mennyi időt kíván ebbe befektetni. Egyes Partnereink megelégszenek a kiegészítő jövedelemmel, miközben mások keményen dolgoznak azon, hogy Zinzino karrierjük révén legyen elég idejük és pénzük, hogy szabadon élhessék azt az életet, amit megálmodtak. A Zinzino elismert, globális egészség és wellness márka. Ön egy olyan partneri közösséghez csatlakozik, amelynek kizárólagos joga, hogy megossza tesztalapú, tudományosan igazolt hatékonyságú termékeinket egy olyan világgal, amely egyre inkább odafigyel a jobb egészségre. A vállalkozás felépítéséhez egy rendszer áll rendelkezésre: mi biztosítjuk az oktatást és a továbbképzést, az inspirációt, a digitális értékesítési eszközöket és a marketinganyagokat.

Ha szeretné velünk együtt alakítani a táplálkozás jövőjét, közben felépítve a saját vállalkozását is, tudjon meg többet arról, hogyan válhat Zinzino Független Partnerré itt

Egy wellness-tanácsadókból álló globális közösség része lehet. Mi megmutatjuk az egészségesebb és jobb élet felé vezető utat mindenki számára.

Független Partnerként meghatározó szerepet fog játszani ebben azáltal, hogy odafigyel az érdeklődőire és a Vásárlóira, segít nekik a személyre szabott étrend-kiegészítőkhöz való hozzájutásban, továbbá egyesével írásos bizonyítékkal szolgál arról, hogy a termékeink hatékonyak.

Az Üzleti lehetőség aloldalunkon talál további információkat.

A Zinzino Partneri ügyfélszolgálata az Ön rendelkezésére áll!

Lépj kapcsolatba Független Partnereddel!

Gerardo Zulueta

15069623878

  • Facebook
  • Blog