“Vi söker ledare, pionjärer och människor som vill förändra”

Ørjan Sæle, grundare av Zinzino

Forma framtiden inom kosttillskott med oss

Prova. Dela. Gå med i vår gemenskap

Kom igång med tre enkla steg

1 - Gå med

Bli en del av vår gemenskap helt gratis eller välj vårt Ultimate Partner Kit och kvalificera dig för en full lojalitetsåterbetalning.

2 - Bygg upp

Utöka din kundbas, få direktförsäljningsprovision och kostnadsfria produkter.


3 - Börja växa

Bygg ditt eget team och öka dina möjligheter till högre provision.

Varför ska du välja oss? Låt våra Partners från hela världen berätta

Thim och Kerstin Öhman, Ambassadors

”Vi älskar verkligen att vi inte bara bygger något för oss själva. Vi är med om att skapa en rörelse tillsammans med Zinzino, där vi ger människor en chans till ett bättre liv, en framgångssaga i taget.”

Attila Balázs, Elite President

“Jag identifierar mig starkt med Zinzinos vision, kultur och produkterna som bidrar till en ny och bättre livsstil.”

Vibecke Steinsvik Parr, Ambassador

”Jag tror på det visionära ledarskapet och vill omge mig med inspirerande människor som delar samma dröm och kärlek för förebyggande hälsa!”

Gå med i vår gemenskap

Mer än 20 000 vänner väntar på dig

Jobba så mycket du vill

... och var du vill

Utforska vårt Digital Tool Kit

The Zinzino Hub

Ha full koll och få möjlighet att arbeta proaktivt mot nya, potentiella kunder. Vårt kontaktsystem ger dig komplett översikt över din växande verksamhet.

The Zinzino Mobile App

Ett viktigt verktyg för att skapa kontakt och nå ut till medlemmarna i ditt team, potentiella och befintliga Kunder samt framtida Partners. Perfekt när du är på resande fot och behöver arbeta från telefonen.

The Zinzino GoCore App

Upptäck nytt spännande innehåll varje månad, från motivationsfilmer till inspirerande föreläsningar. Vår utbildningsplattform är till för att stimulera personlig utveckling och förbättra ditt ledarskap inom nätverksmarknadsföring.

Hjälp oss att sätta förebyggande hälsa på den globala agendan

Vi är pionjärer inom individanpassade kosttillskott, med rötter i en bransch som idag driver framtidens shoppingupplevelse. Vi tror på hållbara affärer som leder till bestående framgång för att man hela tiden gör rätt saker av rätt anledningar.

Hos oss lönar det sig alltid att anstränga sig lite extra

Vi tror på riktiga incitament som både uppmärksammar och belönar hårt arbete, uthållighet och engagemang. Från konkreta erkännanden för prestationer i form av nya titlar och en stund på scenen under våra evenemang, till bilbonusar och resor över hela världen. Tre gånger om året har du en chans att kvalificera dig för våra exklusiva bonusresor till lyxiga, exotiska resmål där där allt är betalt som valts ut bara för oss.

Vi kombinerar affärer med nöje

Vi är fast beslutna att nå våra mål i livet och uppfylla våra drömmar. Vi firar våra framgångar och lär oss av våra misstag. Vi växer tillsammans, vi inspirerar och utmanar varandra och allt gör vi tillsammans. Varför? För att livet blir så mycket roligare då.

Har du fler frågor?

Vi hjälper dig att komma igång på nolltid. Gå med och bli del av vår gemenskap kostnadsfritt eller välj vårt Ultimate Partner Kit, som kvalificerar dig för full lojalitetsåterbetalning. Bygg din verksamhet och utöka din kundbas, få direktförsäljningsprovision och gratisprodukter. Utveckla ditt företag genom att skapa ditt eget team och öka dina möjligheter till en högre provision.

Ultimate Partner Kit

Du får rabatter från din allra första beställning, direktförsäljningsprovision, en återkommande inkomst och kostnadsfria produkter i vårt belöningsprogram. Det är också en snabb väg till att tjäna livsstilsbelöningar, bilbonusar och exklusiva motivationsresor. Du får direkta titlar och erkännanden och en möjlighet att fira dina prestationer på våra event. Tre gånger om året erbjuder vi en chans att kvalificera sig för våra exklusiva bonusresor med alla kostnader betalda, till lyxiga, exotiska destinationer som valts ut bara för oss.

Alla i myndig ålder kan utan kostnad registrera sig som Independent Partner. Zinzinos Independent Partners kommer från alla stadier och åldrar i livet. Du väljer dina egna arbetstider och hur mycket tid du är beredd att investera. Zinzino förser dig med de verktyg och den infrastruktur du behöver för att nå framgång om du följer systemet. Det är inget krav, men du kan till rabatterat pris köpa ett av våra Partner-produktkits som innehåller produkter och grundläggande utbildningsmaterial.

Ja. Det finns inga hemska startkostnader, du behöver inte hantera logistik, eller leta runt efter rätt prospekteringsverktyg, reklammaterial och digitala resurser för att komma igång. Vi står för allt det där. Du kan välja att bli del av vår gemenskap kostnadsfritt eller köpa Ultimate Partner Kit och kvalificera dig för en full lojalitetsåterbetalning.

Den månatliga kvalifikationen för att bli en aktiv partner är fyra (4) personliga kundpoäng. Förutom detta behöver du 20 credits från dina personliga kunder och dina egna produktbeställningar varje månad.

Vill du att det ska vara möjligt? Detta är verkligen ett karriärsval där du sätter gränserna. Det är otroligt flexibelt. Du sätter dina egna arbetstider och bestämmer hur mycket tid du vill investera. Vissa Partner är nöjda med att ha det som en extrainkomst, medan andra jobbar hårt med att göra Zinzino till en karriär som ger dem den tid och den finansiella frihet som det innebär att leva sitt drömliv. Zinzino är ett etablerat, globalt varumärke för hälsa och välbefinnande, och du kommer att gå med i en gemenskap av Partners med exklusiva rättigheter att dela med dig av våra testbaserade, vetenskapligt bevisade produkter i en värld som blir mer och mer fokuserad på bättre hälsa. Vi har system som hjälper dig att bygga upp din verksamhet och vi kommer att utrusta dig med utbildning, inspiration, digitala försäljningsverktyg och marknadsföringsmaterial..

Om du är intresserad av att forma framtiden inom kostillskott med oss ​​och bygga ditt eget företag under tiden, läs mer om att bli en Zinzino Independent Partner här

Du kommer att gå med i en gemenskap av friskvårdskonsulter som formar framtiden med personliga kosttillskott genom att visa vägen mot en hälsosammare livsstil och ett bättre liv för alla.

Som en Independent Partner kommer du att spela en avgörande roll genom att erbjuda personlig service, tillhandahålla anpassade tillskott och individuella skriftliga bevis på att våra produkter gör vad de ska.

Du hittar mer information på sidan  Affärsmöjlighet.

Zinzinos team för Partner Support finns här för dig!

Kontakta din Independent Partner

Gerardo Zulueta

15069623878

  • Facebook
  • Blog