NAGYON BOLDOG VAGYOK

A Zinzino Skin Serum nagyon bejött nekem! 6 hete kezdtem el használni, és máris elhalványodtak a finom vonalak és ráncok. Úgy látom, hogy a bőröm állapota összességében sokat javult. Eddig nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel.


Anette, Svédország


A Skin Serum lassítja az öregedést, miközben fokozza a bőr megújulását

ÖRÖKKÉ HÁLÁS LESZEK

Közel 10 éve küzdök súlyos bőrproblémákkal. Több bőrgyógyásznál, füvesembernél és természetgyógyásznál is megfordultam, akik megpróbáltak segíteni rajtam, de nem jártak sikerrel. A bőröm állapota rengeteget rontott az önbecsülésemen. A legdurvább időszakokban például el sem hagytam a házat smink nélkül.


Haldora, 23 éves

Erősítsd meg a bőröd kötőszövetét

Hidratálja és simává teszi a bőrt,
Javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.
Kisimítja az apró szarkalábakat és csökkenti a ráncokat.

MEGVÉD
CSÖKKENTI A MÁTRIX
BOMLÁSÁT


Napfény hatására az ECM (a bőrt támogató finom kötőszövet) lebomlik, ami öregíti a bőrt. 4 hatóanyaga 4 különböző szinten blokkolja az öregedési folyamatnak ezt a kulcsfontosságú részét.


  • szkvalén
  • 1,3/1,6-béta-glükánok
  • tokoferolok és tokotrienolok
  • olívából kivont polifenolok

KIJAVÍT
FOKOZZA A
MÁTRIX KÉPZŐDÉSÉT


A fibroblaszt elnevezésű bőrsejtek kijavítják az ECM-et azáltal, hogy új kollagént, elasztint és más mikroszálakat képeznek. Ez a 2 hatóanyag 2 egymást kiegészítő módon fokozza a fibroblaszt aktivitását.

  • rézpeptid
  • 1,3/1,6-béta-glükánok

ÚJJÁÉPÍT
JAVÍTJA A
MÁTRIX MINŐSÉGÉT

Az újjáépítés időbe telik, ezért a szérumba még két gyorsan
ható vegyületet is beletettünk, hogy azonnal tapasztalni
lehessen az előnyöket és mihamarabb látni az eredményeket.

  • körömvirág (gyulladásgátló)
  • hialuronsav (hidratál)Water, Glycerin, Shea Butter Ethyl Esters, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Squalane, Betaine, Calendula Officinalis Flower Extract, Sepiolite Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Pectin, Xanthan Gum, Carageenan (Chondrus Crispus), Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Polyvinyl Alcohol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Yeast Polysaccharides, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide and Beta Carotene.

Rendeld meg a csomagot,
hogy felfedezhesd Oa Skin Serum erejét