OM DU VILL BLI DIN EGEN CHEF SÅ HAR DU KOMMIT TILL RÄTT STÄLLE

  • Jobba efter ditt eget schema
  • Sprid produkter som förändrar liv
  • Skapa en portföljinkomst
Tjäna minst 20 000 euro på dina 100 första prenumererande kunder*
*Siffran är baserad på ett typfall där 100 premiumkunder ackumuleras och behålls, där var och en köper för i genomsnitt 30 euro per månad under 25 månaders tid. Inkomsten består av 1275 euro Cash Bonus, 7500 euro Top-team bonus, 10 000 engångsbonus och 2000 euro Team commission = nettosumma 20 775 euro.

BERÄTTELSER

VÅRA PRODUKTER ÄR VIKTIGA, MEN DET HÄR ÄR ÄNNU VIKTIGARE

Vi vill göra en positiv skillnad i barns liv över hela världen.

Zinzino Foundation ger stöd till organisationer som hjälper pojkar och flickor att ta sig ur fattigdom genom utbildning. Zinzino har under åren stöttat en skola i Karwi i Indien. En av eleverna där är 13-åriga Chotu Kumar. Varje vårtermin skrivs nya elever in på Ebenezer School tack vare ett välgörenhetsprojektet initierat av Glocal Aid och Zinzino Foundation.

PRODUKTER SOM SKAPAR MÄTBAR SKILLNAD I KUNDENS LIV

Om du kunde göra ett test som visade om den mat du äter skyddar dig från olika riskfaktorer, skulle du göra det? Förmodligen säger du ja, precis som de 400 000 andra som redan testat sig. Samarbetet med Zinzino är därför ett perfekt tillfälle till att tjäna pengar genom att hjälpa andra människor att skydda sin egen hälsa.

TEKNIK FÖRST - VERKSAMHET

Zinzino hub
På den här plattformen finner du en tydlig väg till att få verksamheten att växa. Allt material som du behöver för att sprida, presentera, registrera, avancera och duplicera i ditt team får du i S.P.E.E.D-systemet i ZINZINO HUB
ZINZINO GOCORE APP
GOCORE är vårt personliga och professionella utvecklingsprogram för oberoende Zinzino-partner. Talare i världsklass och olika Zinzino-ledare sprider kunskap om att växa som person och som företag.

ETT FÖRETAG DU KAN VARA
STOLT ÖVER ATT JOBBA MED

  • Börsnoterat på Nasdaq OMX First North
  • Medlem i Direct Selling Assocation
  • Tvåsiffrig försäljningstillväxt
  • Stark finansiell bas
  • Vi expanderar i hela världen