HVIS DU GERNE VIL VÆRE DIN EGEN CHEF, ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED.

  • Lav din egen arbejdsplan
  • Arbejd med wellnessprodukter
  • Skab en portefølje-indkomst
Tjen minimum 20.000 Euro på dine 100 første abonnementskunder*
*Denne indtjening er baseret på en akkumulering af 100 Premier kunder, som køber for et gennemsnit på 30 Euro per måned igennem 25 måneder. Indkomsten stammer fra Cash Bonus 1275 Euro, Top-team bonus 7500 Euro, One time bonus 10000 euro og team commission 2000 Euro, som sammenlagt giver en nettoindkomst på 20775 Euro.

ANBEFALINGER

VORES PRODUKTER ER MEGET VIGTIGTE, OG DETTE ER ENDNU MERE VIGTIGT

Vi vil skabe en positiv indvirkning på børns iv
verden over

Zinzino Foundations mission er at støtte programmer, som hjælper piger og drenge ud af fattigdom via uddannelse. Igennem årene har Zinzino støttet en skole i Karwi, Indien. En af eleverne, som er en del af dette program, er den 13-årige Chotu Kumar. Hvert forår bliver eleverne indskrevet på Ebernezer School takket være velgørenhedsprojektet iværksat af Glocal Aid og Zinzino Foundation.

PRODUKTER SOM SKABER EN MÅLBAR FORSKEL I KUNDERS LIV

Hvis der fandtes en test, som kunne vise dig om din kost beskytter dig mod potentielle risikofaktorer, ville du så tage den? Du ville sikkert sige ja ligesom de 400.000, som allerede er blevet testet. Derfor har du som Zinzino partner en storartet mulighed for at hjælpe mennesker med at bevare deres sundhed og samtidig tjene penge.

TEKNOLOGIBASERET VIRKSOMHED

Zinzino hub
Via denne platform vil du opleve en tydelig vej til udvikling af din virksomhed. Du finder alle de værktøjer du behøver for at dele, præsentere, løfte og duplicere dine teams med S.P.E.E.D.-systemet i ZINZINO HUB.
ZINZINO GOCORE APP
GOCORE er vores program til personlig- og professionel udvikling af Zinzino selvstændige partnere. Talere i verdensklasse og Zinzino topledere deler ud af deres erfaringer om hvordan du udvikler dig selv og din virksomhed.

EN VIRKSOMHED DU KAN VÆRE STOLT
OVER AT ARBEJDE SAMMEN MED

  • Børsnoteret selskab på Nasdaq OMX First North
  • Medlem af Direkte Salgs Foreningen
  • To-cifret vækst
  • Stærkt økonomisk fundament
  • Udvider i hele verden