JOS OMAN ELÄMÄSI POMOUS KUULOSTAA HYVÄLTÄ, OLET OIKEASSA PAIKASSA

  • Työskentele oman aikataulusi mukaan
  • Jaa elämää mullistavia tuotteita
  • Luo pääomatulo
Ansaitse vähintään 20 000 euroa sadasta ensimmäisistä jatkotilausasiakkaastasi*
* Tämä tulosväite perustuu laskennallisesti siihen, että sinulla on sata Premier Customer -asiakasta, jotka ostavat keskimäärin 30 euron arvosta kuukausittain 25 kuukauden ajan. Tulo on yhteissumma 1275 euron Cash bonus -palkkiosta, 7500 euron Top-Team bonus -palkkiosta, 10 000 euron One Time Bonus -palkkiosta ja 2000 Team Commission -palkkiosta, yhteensä 20 775 euroa.

SUOSITUKSET

TUOTTEEMME OVAT ERITTÄIN TÄRKEITÄ, JA TÄMÄ ON VIELÄ TÄRKEÄMPÄÄ

Haluamme parantaa lasten elämänlaatua maailmanlaajuisesti.

Zinzino´s Foundations -mission tarkoitus on tukea ohjelmia, jotka auttavat tyttöjä ja poikia pääsemään eroon köyhyydestä ja löytämään koulutuksen pariin. Viimeisten vuosien aikana Zinzino on tukenut koulua Karwilla, Intiassa. Yksi ohjelman koululaisista on 13-vuotias Chotu Kumar. Tänä keväänä hän on aloittanut Ebenezer School’n oppilaana, kiitos hyväntekeväisyysprojektin, jossa olivat mukana Glocal Aid ja Zinzino Foundation.

TUOTTEET JOTKA MUUTTAVAT MI(TA)TTAVASTI ASIAKKAIDEN ELÄMÄÄ

Jos olisi testi, joka kertoisi suojaako ruokavaliosi sinua mahdollisilta riskitekijöiltä, tekisitkö sen? Todennäköisesti vastaisit kyllä, kuten 400 000 jo testattua henkilöä teki. Siksi Zinzinon partnerina on upea mahdollisuus samanaikaisesti ansaita rahaa ja auttaa ihmisiä turvaamaan terveytensä.

LIIKETOIMINTAA TEKNOLOGIA - EDELLÄ

Zinzino hub
Tämä alusta viitoittaa polun liiketoimintasi kasvattamiseksi. Kaikki tarvittava materiaali S.P.E.E.D’n (Share, Present, Enroll, Elevate and Duplicate) toteuttamiseen tiimissäsi löytyy ZINZINO HUB’sta.
ZINZINO GOCORE APP
GOCORE on Zinzinon itsenäisten partnerien käytettävissä oleva henkilökohtaisen ja ammatillisen kehittymisen ohjelma. Maailmanluokan puhujat sekä Zinzinon johtajat kertovat siitä, miten voit kehittää itseäsi ja liiketoimintaasi

YRITYS JONKA KANSSA VOIT
YLPEÄNÄ TEHDÄ TÖITÄ

  • Listattu Nasdaq OMX First North’ssa
  • Suoramyyntiliittojen jäsen
  • Kaksinumeroinen myynnin kasvu
  • Vahva taloudellinen perusta
  • Laajentaa ympäri maailmaa