HA JÓL HANGZIK, HOGY A SAJÁT MAGAD URA LEHETSZ, A LEGJOBB HELYEN VAGY

  • Dolgozz a saját időbeosztásod szerint
  • Ismertesd meg másokkal is sorsfordító termékeinket
  • Tegyél szert jogdíjszerű jövedelemre
Keress minimum 20.000 eurót az első 100 előfizetéses vásárlód után*
* Az elérhető jövedelemre vonatkozó kijelentésünk alapja a következő kalkuláció: előbb fokozatosan megszerzel, majd pedig meg is tartasz 100 törzsvásárlót, akik átlagosan 30 euró / hó értékben rendelnek termékeket 25 hónapon át. Az említett jövedelem a készpénz bónuszból (1275 EUR), a Top-Team bónuszból (7500 EUR), az egyszeri bónuszból (10.000 EUR) és a csapatjutalékból (2000 EUR) tevődik össze, amelyek összege nettó 20.775 EUR.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

A TERMÉKEINK NAGYON FONTOSAK, DE MÉG EZEKNÉL IS FONTOSABB A KÖVETKEZŐ

Célunk, hogy világszerte pozitív hatást gyakoroljunk a gyermekek életére.

A Zinzino Alapítvány küldetése olyan programok támogatása, amelyek az oktatás segítségével fiúkat és lányokat emelnek fel a szegénységből. Az elmúlt években a Zinzino egy iskolát támogatott az indiai Karwiban. A diákokat támogató programban vesz részt a 13 éves Chotu Kumar. A Glocal Aid és a Zinzino Alapítvány által indított jótékonysági projektnek köszönhetően minden tavasszal újabb tanulók nyernek felvételt az Ebenezer Iskolába.

TERMÉKEINK MÉRHETŐ VÁLTOZÁST HOZNAK VÁSÁRLÓINK ÉLETÉBEN

Ha létezne egy teszt, amiből megtudhatnád, hogy az étrended megvéd-e a lehetséges kockázati tényezőktől, elvégeznéd? Nagy valószínűséggel ugyanúgy igennel felelnél, mint az a 400.000 ember, aki már megcsinálta a tesztet. Ezért jó ötlet a Zinzino partnerének lenni: nagyszerű lehetőség, hogy úgy keress pénzt, hogy közben segítesz az embereknek megóvni az egészségüket.

CSÚCSTECHNOLÓGIA AZ ÜZLETBEN

Zinzino hub
Ennek a platformnak a használatával világosan láthatod magad előtt az üzleted növekedéséhez vezető utat. Minden tartalom elérhető itt, amire csak szükséged van. Ezeket megoszthatod és bemutathatod, majd beléptetheted az érdeklődőket, betaníthatod őket, illetve elérheted, hogy mindez másolódjon a csapatodban. A ZINZINO HUB rendszerével mindez gyerekjáték.
ZINZINO GOCORE APP
A GOCORE a szakmai és önfejlesztő programunk elnevezése, amely független Zinzino partnereink rendelkezésére áll. A világ élvonalába tartozó előadók, valamint a Zinzino legsikeresebb vezetői osztják meg tudásukat arról, hogy miként fejlesztheted saját magadat és az üzletedet.

EGY VÁLLALAT, AHOL
BÜSZKÉN DOLGOZHATSZ

  • A NASDAQ OMX First North értéktőzsdén jegyzett társaság
  • A Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagja
  • Kétszámjegyű növekedés az értékesítésben
  • Stabil pénzügyi háttér
  • Terjeszkedés a világ minden táján