WANNEER EIGEN BAAS ZIJN JE AANTREKKELIJK IN DE OREN KLINKT, DAN BEN JE HIER OP DE JUISTE PLEK

  • Werk volgens je eigen schema
  • Werk met life changing products
  • Creëer een portfolio inkomen
Earn a minimum of 20,000 Euro for your first 100 subscribing customers*
* Deze inkomstenschatting is gebaseerd op de optelsom en het behoud van 100 Premier Customers die gemiddeld 30 Euro per maandbesteden gedurende 25 maanden lang aankopen doen. Het inkomen is afgeleid van een Cash Bonus van 1.275 Euro, een Top-Team bonus van 7.500 Euro, eenmalige bonus van 10.000 Euro en een Team Commissie bonus van 2.000 Euro voor een nettobedrag van 20.775 Euro.

SUCCESVERHALEN

ONZE PRODUCTEN ZIJN ZEER BELANGRIJK EN DIT IS VAN NOG MEER BELANG

We doen er alles aan om positieve invloed uit te oefenen op de levens van kinderen, waar ook ter wereld.

De missie van de Zinzino‘s Foundation is om hulp te verlenen aan programma‘s, die jongens en meisjes in armoede naar school te helpen. De afgelopen jaren heeft Zinzino een school in Karwi (India) gesteund. Een van de studenten die deel uitmaakt van dit programma is de 13-jarige Chotu Kumar. Dit voorjaar werd zij, dankzij het liefdadigheidsproject, dat werd geïnitieerd door Global Aid en Zinzino Charity, ingeschreven als studente aan de Ebenezer School.

PRODUCTEN DIE EEN AANZIENLIJK VERSCHIL MAKEN IN HET LEVEN VAN CUSTOMERS

Als er een test bestond die je zou kunnen vertellen of je dieet je beschermt tegen potentiële risicofactoren, zou je de test dan doen? Waarschijnlijk zeg je ja net als de 250.000 mensen die al zijn getest. Dit is de reden waarom samenwerken met Zinzino zo‘n geweldige kans is, enerzijds om geld te verdienen en anderzijds om mensen te helpen hun gezondheid te beschermen.

TECHNONLOGY FIRST - business

Zinzino hub
Binnen dit platform zal je een duidelijk koers naar de groei van je bedrijf ervaren. Al het materiaal wat je nodig hebt to Share, Present, Enroll, Elevate en Duplicate met je, team staat in het S.P.E.E.D-systeem van ZINZINO HUB.
ZINZINO GOCORE APP
GOCORE is ons persoonlijk en professioneel ontwikkelingsprogramma wat beschikbaar is voor alle Zinzino Partners. Wereldklasse sprekers evenals topleiders van Zinzino delen hun kennis over persoonlijke groei en groei van hun bedrijf.

JIJ KAN OOK ALS TROTSE PARTNER STARTEN EN WERKEN MET

  • Een beursgenoteerd bedrijf op Nasdaq OMX First North
  • Leden van de Direct Selling Association
  • Omzetgroei in dubbele cijfers
  • Een sterke financiële basis
  • uitbreidingsmogelijkheden wereldwijd