OM DET HØRES BRA UT Å VÆRE SIN EGEN SJEF, ER DU PÅ RETT STED

  • Jobb når det passer deg
  • Del livsendrende produkter
  • Skap porteføljeinntekter
Tjen minimum 20 000 Euro på dine 100 første abonnerende kunder *
* Denne inntektspåstanden er basert på akkumulering og opprettholdelse av 100 Premier customers, som i gjennomsnitt handler for 30 Euro per måned, i en periode på 25 måneder. Inntekten er avledet fra Cash Bonus 1275 Euro, Top-Team bonus 7500 Euro, One time bonus 10000 Euro og team commission 2000 Euro, en totalsum på 20775 Euro.

ANBEFALINGER

VÅRE PRODUKTER ER SVÆRT VIKTIGE. DETTE ER ENDA VIKTIGERE

Vi ønsker å ha en positiv innvirkning på barns liv over hele verden.

Zinzino stiftelsens formål er å støtte prosjekter som hjelper gutter og jenter ut av fattigdom og gir dem en mulighet til utdanning. De siste årene har Zinzino støttet en skole i Karwi, India. En av studentene er 13 år gamle Chotu Kumar. Hver vår blir studenter innskrevet ved Ebenezer School, takket være veldedighetsprosjektet som ble opprettet av Glocal Aid og Zinzino Foundation.

PRODUKTER SOM SKAPER EN MÅLBAR FORSKJELL I KUNDENES LIV

Hvis det fantes en test som kunne fortelle deg om hvorvidt ditt kosthold beskyttet deg mot mulige risikofaktorer, ville du tatt den? Mest sannsynlig ville du sagt ja, slik som de 400.000 personene som allerede har testet seg. Dette er grunnen til at et partnerskap hos Zinzino er en flott mulighet til å tjene penger, samtidig som man får mulighet til å hjelpe folk med å beskytte sin helse.

TEKNOLOGI FØRST - BUSINESS

Zinzino hub
Innenfor denne plattformen vil du finne en tydelig vei for å utvikle din virksomhet. Alt innholdet du trenger, S.P.E.E.D system (to Share, Present, Enroll, Elevate and Duplicate your teams) finnes i ZINZINO HUB
ZINZINO GOCORE APP
GOCORE er vårt personlige og profesjonelle utviklingsprogram, som er tilgjengelig for Zinzinos uavhengige partnere. Talere i verdensklasse, så vel som Zinzinos toppledere, deler kunnskap om hvordan du og din virksomhet kan vokse.

ET SELSKAP DU KAN VÆRE
STOLT AV Å JOBBE MED

  • Børsnotert på Nasdaq OMX First North
  • Medlem av Direktesalgsforbund
  • Tosifret salgsvekst
  • Sterkt finansielt fundament
  • Ekspanderer over hele verden